Къща за гости и гостилница „Небесните пасбища“

Добре дошли в родово имение

Небесните пасбища“ – с.Осиковица

Вие попаднахте на единственото по рода и размерите си родово имение в България,датиращо от 1682 г. – Природен парк „Небесните пасбища“.

Създадохме за Вас природен парк за духовно пробуждане,смирение и връзка с Бога и природата.Разположен на площ от 120 декара и на 80 км. От гр.София, в общ.Правец.

В парка ще откриете и бутиковата къща за гости „Небесните пасбища“,която е уникална по своята концепция, замисъл и изпълнение – симбиоза от духовност, изкуство и артистични дизайнерски мебели, както и фантастична кулинария.

Природен парк „Небесните пасбища“ се е доказала с годините, като една невероятна и незабравима дестинация в красивия и наситен с история Правешки край.

Семейната идея за създаването на къща за гости „Небесните пасбища“ е нещо различно, изненадващо и безкарайно уютно – наслада за душата и всички сетива.

Във връзка с това, интериорът на всеки апартамент и стая е индивидуален и изразява различни теми, свързани със самия парк;“ Мечо Пух“, „Лабиринта“, „Мостовете на любовта“, „Червената шапчица“, „Самодивите“ и други.

Цялата концепция за къщата е разработена от собствениците – сем.Десислава и Александър Ангелови.

Повечето къщи за гости предлагат нощувки, но „Небесните пасбища“ предлага емоция и духовност. Вярваме, че ние – хората, сме резултат не само на гени,култура и ценностна система, а преди всичко изражение на духовност и емоции.

Затова ние се опитваме да задоволим в максимална степен всички изисквания и нужди на нашите гости.

Еко къща „Небесните пасбища“ е построена върху основите на 200 годишна стопанска сграда, с каменни стени с дебелина над 60 см. Цялата конструкция е от дървен материал, без бетон и тухли.Мебелите и аксесоарите са изцяло ръчна изработка от дърво, камък или стъкло. Многобройните картини са дело на известни български художници.

Качеството на интериора(Дизайнерска къща Casa Art ), храната и всички услуги, които предлагаме, са толкова важни за нас, колкото и приветливостта и сърдечността във взаимоотношенията ни с нашите гости – ценители.

Ще се радваме да Ви посрещнем лично. Десислава, Александър и екипа на Природен парк „Небесните пасбища“.

Адрес: с.Осиковица, общ. Правец

тел. 0888251282  Д-р Александър Ангелов

 

3D виртуална разходка в къщата за гости

двойна стая "Мечо Пух" апартамент "Червената Шапчица" апартамент "Самодивите" апартамент "Лабиринта"

3D виртуална разходка в къщата за гости

интериорен дизайн на къщата за гости: Биляна Милушева